У Тячівській РДА відбувся конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах

2018-04-03 14:39:56

Минулого тижня в державній адміністрації проведено конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району
.

Відповідно до розпорядження голови Тячівської райдержадміністрації від 08.02.2018 №58 на конкурс було винесено 6 маршрутів на приміські автобусні маршрути. Провів засідання заступник голови Тячівської державної адміністрації Віктор Погар за участі 7 членів комісії.
А саме: завідувача сектору інфраструктури державної адміністрації І.М Савули, старшого спеціаліста по організації пасажирських перевезень і експлуатації автомобільного транспорту ПП "Мукачів - АТПП" І.В.Балоги, голови профкому медичних працівників Тячівського району В.Ю.Йовдія, голови профкому філії "Тячівський райавтодор" С.І.Песюк, першого заступника голови Закарпатської обласної філії ВГО "Народний антикорупційний нагляд", представника від  громадськості - І.Ю.Влада.
Комісія прийняла рішення дозволити заключити договір щодо перевезення пасажирів на автобусний маршрут Тячів- Широкий Луг (через Криве) перевізнику М.І.Дудла.  З приводу інших маршрутів, то вони будуть повторно подані на конкурс повторно.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00