Під час зустрічі із сільськими головами обговорили питання призову, благоустрою та профілактики пожеж

2018-04-04 14:30:25

Минулого тижня голова Тячівської  райдержадміністрації Василь Дем'янчук  провів нараду з сільськими головами району. Участь у зібранні також взяли - заступник голови Віктор Погар та районний військовий комісар Ігор Тищук.


Під час наради було розглянуто низку актуальних питань життєдіяльності населених пунктів району. Зокрема, мова йшла про проведення заходів із мобілізації населення на строкову службу, комплексного обстеження стану пожежної безпеки об'єктів з масовим перебуванням людей та благоустрою території району.
З інформацією стосовно організації та  особливостей проведення чергового весняного призову на строкову військову службу виступив Тячівський районний військовий комісар Ігор Тищук.  Закликав присутніх голів активно долучитися до виконання планових показників, адже згідно чинного законодавства організацією оповіщенням та доставки призовників повинні займатися місцеві ради спільно з військоматами.    
Очільник району Василь Дем'янчук звернув особливу увагу присутніх в необхідності проведення робіт по благоустрою до Великодніх свят. Відтак було обговорено організаційні заходи проведення благоустрою прилеглих територій установ і організацій, прибирання узбіччя доріг загального користування та місцевого значення і прилеглих до них територій тощо.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації








Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00