В Тячівській РДА відбулася нарада стосовно питань лісокористування та утворення нових заповідних територій

2018-04-12 14:58:41
 
               Сьогодні, 12 квітня, в  малому залі Тячівської райдержадміністрації відбулася нарада стосовно питань лісокористування та утворення нових заповідних територій. Взяли участь у нараді – голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук та перший заступник Михайло Полажинець, голова Тячівської районної ради Іван Фабрицій.


    Серед запрошених – керівник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мугра, головний спеціаліст департаменту екології та природокористування Закарпатській області Василь Бокоч, представники Карпатського біосферного заповіднику,  директори лісових господарств –  Наталія Катриняк, Михайло Бігун, Володимир Куцин; голова громадської ради при Тячівській РДА Іван Фіцай, голова громадської жіночої організації «Злагода» Марія Цимбаліста, голови сільських та селищних рад.

 Присутні обговорили актуальні, та болючі питання, пропозиції з керівництвом району та начальником Закарпатського ОУЛМГ Валерієм Мугрою. 
   З метою створення умов для охорони навколишнього природного середовища та дбаючи про життя та здоров’я своїх нащадків зроблено ряд висновків та вказівок для подальшого благоустрою лісокористування. 
 








Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00