Тячівські держслужбовці долучились до акції з благоустрою

2018-04-14 16:53:37

Сьогодні 14 квітня працівники Тячівської державної адміністрації, під керівництвом голови Василя Дем'янчука взяли активну участь в щорічній акції з благоустрою «Чисте довкілля».


Вже традиційно держслужбовці прибирали територію на межі Тячівського і Хустського районів, яка знову виявилася вкрай захаращеною.
Буквально за якихось півгодини назбирали повні мішки непотребу, викинутого на узбіччя недобросовісними громадянами. Чого лишень не понаходили - від використаних памперсів до поламаного чемодану. Відходи люської життєдіяльності валялисяся повсюди, не дивлячись на вивіску з попередженням про штраф у 300 гривень.
- Дуже прикро за тих людей, які роблять такі ганебні речі, викидуючи сміття де попало. Адже вони не лише нищать навколишнє середовище, а й псують імідж району, - зауважив очільник Василь Дем'янчук.
Відповідно до розпорядження голови РДА до акції з очищення території району приєдналися також представники місцевих громад, установ та організацій. Відтак приводили у належний санітарний стан населені пункти і прилеглі території, очищували узбіччя та кювети вздовж доріг.
Учасники акції закликають громадян не смітити і підтримувати чистоту та бережно ставитися до навколишнього середовища.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації.





































Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00