У селі Вонігові проводяться роботи з реконструкції пошкодженої дамби та берегоукріплення річки

2018-04-20 16:52:13

Сьогодні 20.04.18 голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук та його заступник Віктор Погар побували з робочим візитом в селі Вонігово, де наразі  тривають роботи з ліквідації наслідків грудневого паводку.


Як розповів сільський голова Юрій Олаг минулого року річка  Теребля підмила дамбу та вийшла з берегів, підтопивши при цьому понад 110 дворогосподарств та 27 будинків. Паводком було нанесено значної матеріальної шкоди місцевим мешканцям, адже вода залила огороди та підвальні приміщення будинків.
Керівництвом Тячівської райдержадміністрації спільно з відповідними службами було розроблено ряд заходів з ліквідації стихії та захисту населеного пункту від подальших можливих паводків.
Насамперед, аби зняти навантаження з пошкодженої дамби та відвести воду в основне русло, в стислі терміни було проведено руслорегулюючі роботи. Відтак  здійснено прокоп  вздовж берегової лінії для відводу основного русла річки від пошкодженої дамби,  облаштовані напівзагати з  каменю тощо.
Як наголосив головний інженер Хустського ПМК Василь Гечко першочергові невідкладні роботи з ліквідації паводку в селі Вонігово завершено. І вже розпочато реконструкцію водозахисної дамби та берегоукріплення березі річки Теребля.
Оглянувши хід виконання робіт на об'єкті голова Тячівської райдержадміністрації Василь Демянчук відмітив:
- Сподіваємось, що вжиті заходи захищатимуть від підтоплення населений пункт і місцеві мешканці більше не страждатимуть від великої води цієї норовливої річки.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації














Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00