В Тячівській РДА відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

2018-04-26 15:32:49



Сьогодні, 26 квітня, відбулося  чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації. Засідання провів перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Полажинець.


В ході роботи, членами комісії було розглянуто ряд питань, серед яких щодо визначення місця проживання малолітніх дітей, про повторний розгляд клопотання служби у справах дітей державної адміністрації щодо доцільного позбавлення батьківських прав  відносно дітей, про затвердження та перезавантаження індивідуальних планів заходів, дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах, дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і ряд інших питань. Затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.
Усі питання порядку денного детально вивчені  працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00