Відбулося засідання координаційної ради у справах дітей Тячівської державної адміністрації

2018-05-03 16:53:50

Сьогодні 3 травня 2018 р відбулося засідання  координаційної ради у справах дітей Тячівської державної адміністрації, яке провів перший заступник голови державної адміністрації, голова координаційної ради Михайло Полажинець.


Участь у засіданні також взяли:  заступник голови координаційної ради Н.Жмурко та секретар Т. Марич, заступник начальника служби - начальник відділу опіки піклування, усиновлення та сімейних форм виховання дітей служби у  справах  дітей В. Сасин, директор Тячівського районного центру СССДМ М. Поп. А також: старший інспектор ювенальної привенції Тячівського ВП ГУМП в Закарпатській області А.Маркітан, директори шкіл: Солотвинської - Л. Руснак, Широколужанської - Н.Дудла та ін.
Відтак координаційною радою було розглянуто наступні питання: про стан відвідування учнів навчальних закладів району, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов'язків; щодо дітей залишених батьківського піклування в с. Калини; про невиконання опікунських та батьківських  обов'язків, у деяких сім'ях с. Лопухово, с. Н.Апша, смт. Тересва., с. Топчино.,  с. Терново.
В ході проведення ради було заслухано запрошених заявників, з’ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо та прийнято рішення.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00