Привітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

2018-05-08 15:50:48

Шановні ветерани! Дорогі мешканці Тячівщини!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!
Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.


Нетлінною є пам’ять народна про тих, хто бився на фронтах у Другій світовій війні, воював у партизанських загонах та підпіллі, виніс окупацію, концтабори, хто у повоєнний час відроджував рідну землю.
Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої не знало людство.
Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.
Сердечно вітаємо вас з Днем пам’яті та примирення , з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!!
Ваша мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку – це високий приклад для наслідування.
Свята пам’ять про Другу світову війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, і водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.
Напередодні цього світлого дня прийміть, шановні ветерани, низький уклін і вдячність за Велику Перемогу. Зичимо усім Вам і Вашим родинам міцного здоров’я і довголіття, оптимізму, родинного добробуту! Нехай усіх нас зігріває незгасне світло Перемоги, надає сили та наснаги для добрих справ, а на нашій землі завжди панують мир і злагода!
 
З повагою, голова районної державної адміністрації Василь Дем’янчук
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00