Заклади соціальної сфери краю сьогодні отримали 5 генераторів

2023-02-15 18:00:03
Один із них заступник голови Закарпатської ОВА Петро Добромільський разом із партнерами передали Обласному центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю в Ужгороді, що займається лікуванням, оздоровленням і розвитком дітей та дорослих з особливими потребами.

«Соціальним осередкам генератори вкрай потрібні. А особливо коли йдеться про реабілітаційні центри. Кожного дня тут надають потрібну допомогу людям з інвалідністю. Це догляд, забезпечення проживання, відновлення тощо. Вдячні Угорській екуменічній службі допомоги за таку підтримку», – зазначив Петро Добромільський.

За словами заступника голови ОВА, закладам соціального захисту потрібне безперебійне живлення, яке в разі відключень електроенергії забезпечить генератор. Його потужності вистачить, щоб було світло і тепло.

Також 4 альтернативні джерела електроенергії доставили у Росошанську гімназію, Хмільницький заклад дошкільної освіти, Невицьку та Оріхівську початкові школи.

Петро Добромільський наголосив, що завдяки такій підтримці вдасться забезпечити безперервний навчальний та навчально-виховний процеси в освітніх осередках області.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00