Держслужбовці Тячівщини долучились до відзначення Дня вишиванки

2018-05-17 13:04:43



Вже стало доброю традицією, що у третій четвер травня українці одягають вишиванку. Відносно молоде свято, День вишиванки, з кожним роком стає все масштабнішим.


Головна ідея свята – збереження українських культурних цінностей та їх популяризація, тому не дивно, що цю ідею охоче підхопили і діти, і молодь, і дорослі.
Долучилися до свята і держслужбовці Тячівської райдержадміністрації та районної ради, які сьогодні, 17 травня, на знак єдності одягнули різнобарвно вишитий одяг.
Зокрема, своїми вишиванками покрасувалися -  голова державної адміністрації Василь Дем'янчук та перший  заступник Михайло Полажинець, керівник апарату Богдан Макусій, голова районної ради Іван Фабрицій та заступник Ігор Ігор Грабарь та інші керівники й працівників структурних підрозділів, установ і організацій району.
- Всі, хто сьогодні прийшов на роботу у вишиванці  проявили свою повагу до традицій нашої країни та національного символу українського народу. У цей день ми пропагуємо єдність України та закликаємо кожного цінувати свою державу, бути її патріотом,  - наголосив голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук.
Переповнені позитивними емоціями всі учасники святкового дійства зробили фото на пам'ять перед будівлею райдержадміністрації.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації














Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00