Тячівська ДШМ представила звітний концерт

2018-05-18 14:46:41

У четвер 17.05.18 р у районному будинку культури відбувся звітний концерт вихованців Тячівської дитячої школи мистецтв.

Захід вчергове підтвердив те, що школа є невичерпним джерелом дитячої творчості, таланту і натхнення, де вихованці долучаються до високого мистецтва, розвивають власний світогляд та естетичний смак.
На творчий звіт завітали голова Тячівської районної державної адміністрації Василь Дем'янчук та перший заступник Михайло Полажинець, керівник апарату Богдан Макусій, голова районної ради Іван Фабрицій, секретар виконкому, керуюча справами Тячівської міської ради Ольга Решетар, начальник відділу культури Василь Гудак.
Вони привітали всіх учасників концерту та побажали подальших творчих успіхів. А також нагородили окремих викладачів почесними грамотами й подяками за високопрофесійну підготовку вихованців до різноманітних конкурсів, вагомий внесок у розвиток естетичного виховання підростаючого покоління, активну участь у творчому житті району та міста.
Після чого вихованці закладу демонстрували свої таланти та уміння гри на різних музичних інструментах. Учасники гармонійно поєднали класичну та народну музику, а також мистецтво танцю та вокальний спів.
Після його закінчення директор ДШМ Андрій Іващук подякував присутнім, викладачам та учням за влаштоване свято, побажав усім успіхів і подальших творчих досягнень.
У фойє будинку культури було розгорнуто виставку робіт вихованців відділу образотв рчого мистецтва закладу, яку мали можливість оглянути всі бажаючі. Свято дитячої творчості пройшло на хорошому професійному рівні. Це результат наполегливої праці вихованців школи та їх наставників.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації
















































Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00