Працюємо над створенням безбар'єрного простору

2023-05-25 15:35:15
На виконання розпорядження начальника Закарпатської ОВА Віктора Микити від 24  квітня 2023 №393 «Про план заходів на 2023–2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року у Закарпатській області» здійснено перевірку установ Солотвинської ТГ на предмет доступності для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення відповідно до законодавства. 

Робочою групою проінспектовано медичні заклади, ЦНАП, інклюзивно-ресурсний центр. Для забезпечення доступності будівлі облаштовано пандусами та підйомниками. У санвузлах встановлено поручні. 

Люди з інвалідністю є повноправними членами суспільства, які потребують трішечки більше уваги та піклування, а також створення для них відповідних умов. Інвалідність не є перепоною до повноцінного життя.

Бар’єри, які існують сьогодні в суспільстві часто не дозволяють людям не тільки реалізувати себе, а й забезпечити власні базові потреби.

"Ми повинні в першу чергу орієнтуватися на потреби людей, забезпечити зручність та комфортний доступ до найважливіших послуг усім громадянам»,  - наголосив начальник Тячівської РВА Тімур Аверін.

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00