Проведено обстеження об'єктів фонду захисних споруд цивільного захисту населення Тячівського району

2023-06-02 18:23:06
Комісією в складі представників Тячівської РВА, районного управління ГУ ДСНС України в Закарпатській області, районного відділу поліції ГУНП в Закарпатській області, територіальних громад та власників (балансоутримувачів) захисних споруд проведено обстеження об'єктів фонду захисних споруд цивільного захисту населення Тячівського району, які передбачаються для укриття населення, щодо їх готовності до використання за призначенням, забезпечення безперешкодного доступу до них населення та  обладнання необхідним майном, наявності відповідних покажчиків руху та табличок, тощо.

З власниками захисних споруд проведено роз’яснювальну роботу щодо порядку допуску населення до укриттів за сигналом оповіщення цивільного захисту «Повітряна тривога» та наголошено на відповідальності у разі невиконання законних вимог посадових осіб щодо заходів цивільного захисту в умовах воєнного стану. 

Визначено відповідальних осіб за належну експлуатацію захисних споруд та забезпечення доступу до них.

«Головне – це життя і безпека людей. Тому, в будь-який час доби під час повітряної тривоги укриття мають бути доступними для всіх людей», - наголосив очільник району Тімур Аверін.

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00