Начальник Тячівської РВА Тімур Аверін взяв участь у роботі 14-ої сесії районної ради VIII скликання яка відбулася 29 червня 2023 року

2023-06-29 17:30:07
Начальник Тячівської РВА Тімур Аверін взяв участь у роботі 14-ої сесії районної ради VIII скликання яка відбулася 29 червня 2023 року.
Головував на засіданні Юрій Берінде - голова районної ради. 

Присутні - 24 депутатів із 42 обраних.

Після вшанування хвилиною мовчання загиблих, які віддали своє життя за свободу, суверенітет і незалежність нашої держави депутати перейшли до розгляду та прийняття рішень порядку денного сесії. 

Традиційно голова районної ради Юрій Берінде привітав колег, які в міжсесійний період святкували іменини.
За рекомендацією профільних комісій, які засідали впродовж тижня та  Президії, до порядку денного було  включено 4  питання. Були розглянуті депутатські запити і звернення.

По результатам конструктивного обговорення по всіх питаннях прийнято відповідні рішення. Усі питання порядку денного підтримані одноголосно. Депутати районної ради вкотре продемонстрували свою злагоджену та продуктивну роботу.
 
Під час сесії начальник  Тячівської РВА Тимур Аверін спільно з головою районної ради вручили грамоти, волонтерам із числа присутніх: за сумлінну самовіддану працю, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у здійснення волонтерських ініціатив, значну матеріальну і моральну підтримку військовослужбовців Збройних Сил України.

В єдності працюємо задля нашої Перемоги!

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00