У Тячівській РДА обговорили підготовку до літнього відпочинку та оздоровлення дітей в 2018 році

2018-05-29 13:58:23

С
ьогодні 29.05.18 р. відбулося засідання районного міжвідочого штабу із координації проведення оздоровленння та відпочинку дітей, яке провів перший заступник голови РДА, голова штабу Михайло Полажинець.
Відтак було зазначено, що при підготовці до оздоровчого сезону 2018 року районною адміністрацією організована певна робота по недопущенню епідемічних ускладнень та забезпеченню епідемічного благополуччя суб’єктами господарювання всіх форм власності, органами місцевого самоврядування на об’єктах підпорядкованих територій під час літнього оздоровлення та відпочинку дітей, для чого:
Також районною адміністрацією прийнято розпорядження із заходами щодо дотримання санітарно-епідемічного благополуччя під час літнього відпочинку та оздоровлення дітей.
Питання готовності об’єктів до відпочинку та оздоровлення включені для розгляду на засіданнях комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  та на оперативних нарадах.
Створено комісію для проведення перевірки  стану готовності дитячих закладів відпочинку та оздоровлення до прийому дітей та в період безпосереднього знаходження дітей в закладах.
Проведена певна робота щодо уточнення дислокації закладів дитячого оздоровлення та відпочинку на території району.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00