Новопризначений консул Угорщини в Берегові – Матяш Сіладі навідався на Тячівщину

2018-06-07 15:57:21


6 червня 2018 р. до райцентру з офіційним візитом навідався новопризначений консул  Угорщини в Берегові – Матяш Сіладі.

 Насамперед у Тячівській РДА відбулася зустріч  з поважним гостем, яку провів очільник району Василь Дем'янчук. Також взяли участь - перший заступник голови РДА Михайло Полажинець та заступник Віктор Погар, голова районної ради Іван Фабрицій, міський голова Іван Ковач, керівник апарату Богдан Макусій та ін.  
Розмову розпочато із представлення консула, який раніше очолював посольство країни в Молдові. Очільник району Василь Дем'янчук привітав Сіладі Матяша з новим призначенням та побажав йому успіхів на цій посаді.
-  Ми завжди раді для співробітництва і високо цінуємо підтримку угорського народу в євроінтеграційних прагненнях України та щиро дякуємо за допомогу, яка на постійній основі надається нам у цей складний час, - наголосив Василь Юрійович.
Міський голова Іван Ковач розповів консулу про добросусідські взаємовідносини міста Тячів із містами-побратимами Угорщини (Нодькалло, Боктолорантгазо, Ясберинь), яких об’єднують тісні економічні та міжнаціональні зв’язки.
Між територіальними громадами міст-побратимів налагоджено економічну та правову співпрацю, розробку та реалізацію спільних культурних проектів в інтересах громад, обмін досвідом роботи та делегаціями громадян, взаємодію у розвитку відносин у галузях освіти, науки, медицини, релігії, охорони природи, спорту та туризму.
Насамкінець новопризначений консул  Угорщини в Берегові – Матяш Сіладі   подякував керівникам району за теплий прийом, висловив сподівання на подальшу  тісну співпрацю двох сторін.
На завершення зустрічі посадовці обмінялись пам’ятними сувенірами і сфотографувалися на згадку.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації








Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00