Представлено нового начальника відділу Тячівської поліції Яноша Дорчинця

2018-06-08 15:35:28

Сьогодні 8.06.18 р. в Тячівському відділу поліції ГУНП в Закарпатській області відбулося офіційне представлення нового очільника поліції району  -  Яноша Юрійовича Дорчинця.


Участь у офіційному зібранні взяли:
начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, полковник Роман Стефанишин, голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук, голова районної ради Іван Фабрицій, міський голова Іван Ковач, голова Тячівського районного суду Володимир Гримут, начальник Тячівського міжрайонного відділу УСБУ в Закарпатській області Василь Дурневич, керівник Тячівської місцевої прокуратури Іван Швед, голова Тячівської ГО «Ветерани правоохоронних органів» Михайло Немеш, представники місцевих ЗМІ, колектив поліції.
Як зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин, новопризначений керівник тячівської поліції Янош Дорчинець  професійно виконував свої обов’язки на різних посадах  в правоохоронних органах. Він має великий досвід, знання і навички, які  стануть в нагоді і на новому місці роботи.
Успішного виконання обов'язків  новопризначеному керівнику побажав голова районної державної адміністрації Василь Дем'янчук. А також  висловив сподівання щодо злагодженої співпраці з органами влади та належної організації роботи з колективом відділу. Очільник Тячівщини звернув увагу на складну криміногенну ситуацію  в районі, зокрема що стосується розбоїв, крадіжок, ДТП за участі п'яних водіїв тощо. 
Також з новим  призначенням Яноша Дорчинця привітав голова районної ради Іван Фабрицій, побажав вирішення всіх проблемних питань у районі. 
Під час зібрання начальник управління кадрового забезпечення В'ячеслав Галєєв зачитав наказ про присвоєння колишньому т.в.о. відділу Тячівської поліції Юрію Чепці звання підполковника, з чим його привітали присутні у залі.
Після офіційної церемонії представлення новопризначений начальник відділу Тячівської поліції Янош Дорчинць приступив до виконання своїх службових зобов'язань, в чому йому бажаємо успіхів.
До відома: Народився Я. Ю. Дорчинець 23 грудня 1979 року. Вищу освіту здобув у Національній академії внутрішніх справ України. В органах внутрішніх справ працює з 1996 року. Займав посади оперуповноваженого карного розшуку, начальника карного розшуку, першого заступника начальника Виноградівського РВ УМВС. Останнє місце роботи - начальник Виноградівського РВ УМВС, після чого звільнився за власним бажанням. Під час набору в Національну поліцію пройшов відповідний конкурс на службу, відпрацювавши три місяці, отримав призначення на посаду начальника відділу Тячівської поліції. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації












Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00