Про американську програму бізнес стажування «Енергоефективність та відновлювані джерела енергії в цивільному і комерційному будівництві»

2018-06-14 10:54:25

Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США,



інформує про відкриття нової програми бізнес стажування для фахівців з України за напрямом «Енергоефективність та відновлювані джерела енергії в цивільному і комерційному будівництві».
Термін стажування у США: з 27 жовтня по 17 листопада 2018 року.
Звертаємо увагу! Анкети на конкурс щодо участі у Програмі стажування приймаються до кінця дня 13 липня 2018 року.
Для участі у Програмі стажування запрошуються:
  • Будівельні компанії, які займаються цивільним і комерційним будівництвом;
  • Спеціалісти, які приймають технічні та фінансові рішення в компанії (головні інженери, керівники проектів);
  • Асоціації, постачальників і виробників будівельних матеріалів.
У програмі братимуть участь компанії з Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану і України.
 
Вимоги до кандидатів:
  • Значний досвід роботи в даній галузі;
  • Керівна посада в своїй компанії;
  • Знання англійської мови необов'язкове.
Розгляд і відбір кандидатів на участь у Програмі буде проводити Міністерство торгівлі США. Остаточне рішення щодо складу учасників приймає Програма САБІТ у Вашингтоні.
Стажування фінансується Міністерством торгівлі США:  Програма САБІТ покриває витрати, пов'язані з перельотом з Києва до США і назад; проживання, програму навчальних занять; послуги перекладачів в робочі години; мед. страховку на випадок екстреної необхідності і 400 доларів США на непередбачені витрати на весь період стажування.
Мета програми – надати учасникам можливість познайомитися з промисловим сектором США і місцевими нормами і правилами, встановити цінні ділові знайомства, дізнатися про інноваційні технології, обладнання та послуги, досягти розуміння ринкових бізнес-концепцій. Введення в енергоефективне цивільне і комерційне будівництво в Сполучених Штатах.
Орієнтовна програма стажування: Програма розрахована на 3 тижні. Перший тиждень присвячено навчанню і може включати заняття на теми нормативних процедур, законодавства, стандартів, сертифікації, бізнес-планів, міжкультурних переговорів і управління як для асоціацій, так і для міжнародного бізнесу. Це буде доповнено відвідинами і зустрічами на місцях за участю представників будівельної галузі, що працюють в області енергоефективного будівництва в кількох регіонах Сполучених Штатів.
Документи на конкурс:
  1. Анкета з фотографією заповнена російською і англійською мовами;
  2. Копія першої сторінки закордонного паспорту (з анкетними даними);
  3. Лист рекомендація (російською і англійською мовами).
Всі документи необхідно надіслати електронною поштою виключно на адресу: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov , бажано одним файлом у форматі .pdf до вказаного строку.
Більш детальну інформацію про Програму, умови участі, зразок Анкети на участь, Інструкцію з заповнення Анкети можна отримати з Додатка 1.
Копія Анкети (Додаток 1) розміщена на офіційному сайті РГДА, у розділі «РГДА», підрозділ «Документи», пункт 13за гіперпосиланням:
http://glavrada.org/files/ee-construction-2018.doc .
Всі додаткові питання щодо Програми, документів, вимог участі тощо – спрямовувати до координатора програми SABIT при Посольстві Сполучених Штатів Америки у Києві Наталії Шкнеєвої за координатами:
Email: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov  
Тел. + 38 044 521 5222
Мобільний: + 38 063 298 8267
Факс: +38 044 521 5430.
Заповнені Анкети, оформлені виключно відповідно до вимог Інструкції з їх заповнення, яка міститься в Анкеті, надсилати за вказаними координатами.
Просимо довести інформацію про можливість участі у програмі бізнес стажування «Енергоефективність та відновлювані джерела енергії в цивільному і комерційному будівництві» у США до зацікавлених осіб, розмістити на сайті адміністрації.
При розміщенні оголошення про Програму в інформаційних ресурсах посилання на Анкету для завантаження обов’язкове.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00