На нараді з керівниками освіти громад визначилася з алгоритмом проведення районного етапу Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч»

2024-04-04 16:35:42
З метою належної організації та проведення районного етапу змагань Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч» заступник голови Тячівської РВА Вадим Носа провів нараду з представниками громад, які відповідають за освіту.

У ході наради підвели підсумки результатів другого (територіального) етапу змагань, який проходив у громадах протягом березня місяця.

Обговорили важливі основні питання, пов'язані з організацією третього етапу, визначилися із графіком, локаціями та суддівською комісією змагань. 

Всього в районних змаганнях візьме участь 51 команда, а це близько 624 учнів. Юні спортсмени змагатимуться у 5 видах спорту: волейбол, баскетбол, футзал, черлідінг та спортивне орієнтування.

Зокрема, змагання зі спортивного орієнтування погодилась прийняти Буштинська громада, з футзалу – Тересвянська, з волейболу (хлопці) – Солотвинська, з волейболу (дівчата) Дубівська, з баскетболу та черлідингу – Тячівська.

Вадим Носа подякував присутнім за пророблену роботу та активність, а також зазначив, що третій етап змагань проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» матиме велике значення для району, тому всі повинні докласти максимум зусиль для його гідного проведення.

Попередньо заплановано, що районний етап розпочнеться з 10 квітня і триватиме до кінця місяця. Переможці отримають право змагатися в обласному етапі.

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00