У Тячівській РВА відбулась зустріч з керівниками фермерських господарств

2024-04-24 10:24:47
З метою надання роз'яснень та рекомендацій щодо дотримання норм чинного законодавства під час ведення фермерами їх господарської діяльності у Тячівській РВА відбулась зустріч з керівниками фермерських господарств. 

У заході взяли участь: начальниця відділу тваринництва Закарпатської ОВА Ніна Кіш, директор агенції з ідентифікації тварин Юрій Бугряк, начальник головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області Іван Гуледза та заступник начальника управління відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Тячівського району головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області Роман Банк.

Фахівці надали роз'яснення щодо розширення напрямів державної підтримки аграріїв зареєстрованих у Державному аграрному реєстрі та збільшення суми виплат для утримання тварин.

Було звернуто увагу на важливість дотримання законодавчих вимог у сфері аграрного бізнесу. 

Наголосили на необхідності ідентифікації та реєстрації тварин керівниками фермерських господарств, які займаються розведенням та утриманням тварин, обговорили терміни і порядок.  

Своєю чергою керівник району Тімур Аверін закликав представників фермерських господарств до ведення прозорої господарської діяльності, активно долучатися до діалогу з владою, вносити конструктивні пропозиції щодо поліпшення умов розвитку аграрного сектору.

Нині фермерські господарства є основою ефективного функціонування  сільського господарства України. Вони є рівною правою формою підприємницької діяльності у сфері агробізнесу.

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00