ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу серед дівчат

2024-04-25 10:39:37
Спортивні змагання завжди викликають піднесені емоції і зацікавленість серед учасників та глядачів. Не був винятком і ІІІ етап змагань Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні лігиз волейболу серед дівчат, який відбувся вчора на базі Дубівського ліцею.

Найсильніші команди волейболісток району змагалися з усією силою та наполегливістю, демонструючи свою майстерність та здібності.

Поєдинок між командами був насичений емоціями та напруженим очікуванням. Кожна з них прагнула показати найкращий результат і отримати можливість продовжити свій шлях у турнірі.

У результаті напруженої та видовищної гри команда Краснянського ліцею здобула перемогу і виборола право представляти район на наступному етапі.

Гідними суперниками виявилися волейболістки Нересницького ліцею, які посіли друге місце, проявивши впевненість та злагодженість у грі.

Третє місце здобула команда Глибокопотіцької гімназії «Карбунешть", яка також продемонструвала високий рівень майстерності.

Спортивні змагання ще раз доводять, що через наполегливість можна досягти великих результатів у спорті та у житті, вони сприяють формуванню важливих життєвих навичок, таких як дисципліна, витривалість, впевненість у собі та вміння працювати в команді.   

Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги - РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00