Смс-інформування від Пенсійного фонду України

2018-06-20 11:13:43

Задля покращення інформування населення щодо пенсійного забезпечення та пенсійного страхування постановою правління Пенсійного фонду України «Про організацію прийому та обслуговування осіб, щодо організації цільового індивідуального інформування осіб шляхом смс-розсилки» впроваджені інформаційні розсилки для інформування громадян за допомогою СМС-повідомлень.
Інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами, які зацікавилися даною послугою проводять фахівці відділів обслуговування громадян у місті Тячів та Рахів, смт. Дубове, с. Вільхівці, або в будь-якому управлінні Пенсійного фонду України, зручному до місця проживання громадян. Звернувшись до управління, можна отримати детальну інформацію щодо запровадження сервісів інформування осіб, порядку підключення та використання нової послуги, а також бажаючі можуть оформити заяву на надання згоди отримувати смс-повідомлення через мобільні телефони і електронні скриньки та отримати допомогу у реєстрації. За детальною інформацією можна звернутися за такими номерами телефонів: 3-20-92 (м. Тячів), 2-18-48 (м. Рахів), 4-90-81 та 4-90-80 (Вільховецька територіальна громада).
Налаштувати сервіс смс-інформування можна самостійно, за допомогою наступної інструкції. Активують дану послугу на Веб-порталі ПФУ. Для цього необхідно здійснити вхід до особистого кабінету за допомогою електронного цифрового підпису. У верхньому меню сайту потрібно відкрити «Налаштування», а у ньому – «Дистанційне інформування» та поставити згоду на отримання смс-повідомлень від ПФУ на номер мобільного телефону, вказавши його. У полі нижче вводять електронний цифровий підпис та пароль до нього, натискаючи при цьому кнопку «Зберегти». Після цього, смс-інформування від ПФУ буде налаштовано, а протягом декількох хвилин на телефон надійде смс-повідомлення з підтвердженням реєстрації та інформацією щодо розміру страхового стажу, починаючи з 2004 року. Також буде надаватися інформація пенсіонерам про призначення та перерахунок пенсій, а працівникам – про сплату за них єдиного соціального внеску.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00