53 -ом багатодітним жінкам Тячівщини присвоєно почесне звання "Мати-героїня"

2018-07-19 14:14:37

Сьогодні, 19 липня 2018 року у Тячівській райдержадміністрації відбулось урочисте нагородження матерів-героїнь району, яких нещодавно відзначено на державному рівні.


Відповідно до Указу Президента України, за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей, забезпечення умов всебічного їх розвитку, вручено посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» 53 багатодітним жінкам - мешканкам району.
 А вручили заслужені нагороди та квіти матерям-героїням, голова райдержадміністрації Василь Дем’янчук, перший заступник голови Михайло Полажинець та в.о. голови районної ради Ігор Грабарь.
  Вітаючи присутніх з присвоєнням почесного звання України «Мати-героїня», керівництво побажало жінкам побільше хороших світлих днів у їхньому житті, довголіття, благополуччя, родинного тепла та радості від дітей і онуків, Божих благословінь .
 - Вам треба подякувати за те, що ви зробили героїчний вчинок - народили і виховали по п'ять і більше дітей, які є суспільно-корисними  для держави громадянами, - відзначив очільник Тячівщини Василь Дем'янчук.
Під час урочистості було відмічено,  що районною адміністрацією і відповідно її структурними  підрозділами робиться все необхідне для того, аби мешканки району отримували вчасно такі заслужені державні  нагороди.
Адже окрім пільг звання "мати-героїня" - це почесно виконана місія жінки, яка народила та виховала до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у вихованні дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.
І дуже приємним є той факт, що Тячівщина на даний час - лідер в присвоєнні й отриманні таких нагород.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 





























Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00