Співпраця Тячівського об’єднаного управління ПФУ з громадами щодо легалізації трудових відносин (інформаційні довідки)

2018-07-27 09:29:37

Тячівська громада


З метою забезпечення виконання рішення Уряду щодо дотримання законодавства про оплату праці, нарахування заробітної плати в розмірі не менше мінімального встановленого законодавством, головним управлінням Пенсійного фонду в Закарпатській області здійснюється моніторинг та аналіз відомостей з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.
В межах Тячівської громади зареєстровано 2219 суб’єктів господарювання, які сплачують єдиний соціальний внесок за 5279 застрахованих осіб та 1797 приватних підприємців здійснюють підприємницьку діяльність. Крім того, тут проживають 4142 пенсіонерів, які одержують пенсійні виплати через органи Пенсійного фонду України.
Згідно звітів, поданих страхувальниками за травень 2018 року, виявлено, що 6 платників, зареєстрованих на території Вашої громади, нарахували 8 найманим працівникам заробітну плату у розмірі менше мінімальної при умові повного відпрацьованого робочого місяця.

Вільховецька громада
В межах Вільховецької громади зареєстровано 516 суб’єкти господарювання, з них 71 платник використовує працю 528 найманих осіб і сплачує єдиний соціальний внесок та 446 приватних підприємців здійснюють підприємницьку діяльність. Крім того, тут проживають 2242 пенсіонери, які одержують пенсійні виплати  через органи Пенсійного фонду України.
Згідно звітів, поданих страхувальниками за травень 2018 року, виявлено, що 4 платників, зареєстрованих на території Вашої громади, нарахували 10 найманим працівникам заробітну плату у розмірі менше мінімальної при умові повного відпрацьованого робочого місяця.
                                Адміністрація управління ПФУ 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00