Глава Уряду про ситуацію з виплатами пенсій: Українські пенсіонери мають отримувати пенсії вчасно, будь-які затримки - персональна відповідальність керівництва Пенсійного фонду

2018-07-27 13:41:58

Затримки, що виникли з виплатою пенсій у липні, - це персональна відповідальність керівництва Пенсійного фонду України,

і до кінця тижня треба врегулювати ситуацію. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час урядової наради з керівництвом Пенсійного Фонду, Державного казначейства, Міністерства фінансів та Міністерства соціальної політики.
«Я стурбований інформацією з регіонів про те, що є затримки по пенсійних виплатах. Персональна відповідальність (керівників ПФУ) вчасно виконувати зобов’язання перед пенсіонерами. До кінця тижня врегулювати ситуацію. Окрім того, призначаю службове розслідування – і щодо дій керівника ПФУ, і щодо керівників в регіонах. Будуть ще хоч раз затримки – не вибачу. Створювати людям додаткові проблеми – неприпустимо», - наголосив Глава Уряду.
Він звернув увагу, що держава, зі свого боку, вчасно перераховує всі бюджетні трансферти. Тож час і Пенсійному Фонду взятися до роботи. «Центральний бюджет заборгованості перед ПФУ не має. Ми повністю фінансуємо. Вживайте всі заходи, аби ситуація більше не повторилася. Пенсіонери мають отримати повагу і захист», - наголосив Володимир Гройсман.
 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00