В Тячівській РДА відбувся кущовий семінар

2018-07-31 15:51:07
         
Сьогодні 31.07.18 р в Тячівській РДА під керівництвом першого заступника Михайла Полажинця відбувся кущовий семінар з питань захисту прав та інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.


         Навчання організували і провели працівники Служби у справах дітей Закарпатської облдержадміністрації - заступник начальника відділу державних допомог та субсидій Департаменту соціального населення Інна Мучічка та заступник начальника служби у справах дітей Наталія Красногорська.   
          Участь у заході взяли - начальники служб у справах дітей, управлінь (відділів) соціального захисту населення Хустської, Тячівської, Рахівської  райдержадміністрації, Хустської міської ради, Вільховецької та Тячівської об'єднаних територіальних громад, відділів реєстрації актів цивільного стану, управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області.
         Відтак розглянуто питання реєстрації народження дитини, зокрема, дитини, яку для прикладу покинули в пологовому будинку (чи іншому закладі охорони здоров'я), або яку відмовилися забрати батьки чи інші родичі, підкинутої чи знайденої дитини.
         Йшлося також про порядок призначення, виплати, припинення державної соціальної допомоги на дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Крім того, обговорено зміни до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини.  
         Було наголошено на дотримання вимог законодавства з питань захисту прав дитини і виконання посадових обов’язків  в сфері всиновлення і реалізації права дитини на сімейне влаштування, посилення захисту прав дитини на належне  утримання та ін.
          Прес-служба Тячівської райдержадміністрації




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00