Проведено засідання комісії

2018-08-06 10:44:36
     
В Тячівській РДА під керівництвом першого заступника голови  державної адміністрації Михайла Полажинця  відбулось засідання комісії з відбору суб’єкта оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.


      Участь у засіданні також взяли: начальник відділу у Тячівському районі Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області Богдан Немеш, начальник відділу агропромислового розвитку РДА Юрій Дан, начальник відділу капітального будівництва, містобудування та архітектури РДА Оксана Маркова, завідувач юридичного сектору апарату РДА Світлана Сойма.
     Відповідно до розпорядження голови РДА від 12.07.2018 року  № 365  оголошено  конкурс  з відбору суб’єкта оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована за межами населеного пункту  села Калини.
     Відтак пакети документів подали  три суб’єкти  підприємницької діяльності -   ПП М. Максимович,  ДП "Хуст-Земля Карпат", ПП «Експерт-Центр». На засіданні комісією опрацьовано документацію  претендентів для участі в конкурсі.  
         Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00