Дізнатися, які ліки є в медзакладах можна он-лайн

2018-08-13 10:41:23

Перевірити он-лайн наявність в медзакладах області лікарських засобів, витратних матеріалів та  медичних виробів, які закуплені за кошти державного та місцевого бюджетів, благодійної діяльності і гуманітарної допомоги, можна вже з 1 вересня. Всі дані будуть розміщуватися на офіційних веб-сайтах і щотижня оновлюватися. 

Дотепер, у більшості закладів ця інформація розміщувалась у друкованому вигляді на стендах в місцях загального доступу. Тільки окремі лікувально-профілактичні заклади області використовували мережу інтернет для інформування громадськості про наявні медпрапарати. 
Перевірити які і в  якій кількості є ліки можна на одному із інтернет-ресурсів: https://eliky.in.ua/region/uzhgorod та https://liky.ua/
Медичні заклади Закарпаття, які на 7 серпня зареєстровані на відповідних ресурсах і вже розміщують он-лайн інформацію: 
Закарпатський обласний клінічний кардіологічний диспансер, Закарпатський обласний клінічний онкологічний диспансер, Закарпатський обласний клінічний шкірно-венерологічний диспансер, Обласне клінічне територіальне медичне об’єднання «Фтизіатрія», Ужгородська районна лікарня (смт. Середнє), Чопськаміськалікарня,  Чопський центр первинної медико-санітарноїдопомоги, Іршавськарайонналікарня,  Хустськарайонналікарня, Воловецька ЦРЛ, Центр первинної медико-санітарноїдопомоги м. Мукачева, Великоберезнянськарайонналікарня, Тячівськарайонналікарня №1, Тячівськарайоннаполіклініка, Берегівська центральна районналікарняіменіБертолонаЛіннера,  Ужгородськаміськадитячаклінічналікарня, Ужгородськаміськаполіклініка, Ужгородська центральна міськаклінічналікарня, Ужгородськийміськийпологовийбудинок, Ужгородськийміський центр первинної медико-санітарної допомоги.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00