Пенсійний фонд пропонує нові онлайн-сервіси

2018-08-29 17:05:42

До послуг пенсіонерів – сучасний формат онлайн-сервісів, що дозволяє пенсіонерам, маючи комп’ютер і навички роботи з ними, постійно бути в курсі новацій у сфері пенсійного забезпечення, вирішити, не виходячи з дому, різноманітні питання пенсійного забезпечення,
замовити й отримати довідки тощо. Такі можливості надає Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України. Для того, щоб стати його користувачем, необхідно реєструватись, звернувшись до фахівців органу Фонду із заявою, або ж зробити це самостійно за допомогою електронного цифрового підпису.
Веб-портал працює з дотриманням вимог захисту персональних даних, отож інформація цілковито захищена.  Усі отримані в електронному вигляді документи з QR-кодом є такими ж правомірними, як і паперові аналоги. Через послугу «пенсійний калькулятор», посилання на який розміщене на Веб-порталі, можна самостійно перевірити правильність нарахування пенсії або підрахувати її орієнтовний розмір у перспективі. 
За допомогою електронного сервісу можна подати заяву на призначення або перерахунок пенсії, звернутися за консультацією до фахівців, замовити і роздрукувати потрібні довідки. Звернувшись у найближче управління Пенсійного фонду і написавши відповідну заяву про бажання активізувати функцію смс-інформування, одержуватимете дані про свій персональний страховий стаж, як сплачує внески роботодавець, про перерахунки пенсії та іншу інформацію. 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00