Шановні підприємці Тячівського району!

2018-08-31 12:16:07



Підприє́мницька  дія́льність — самостійна, ініціативна на власний ризик господарська діяльність винахідливих ділових людей, з метою досягнення економічних та соціальних результатів та отримання прибутку.


Розвиток малого і середнього підприємництва в районі є важливою складовою щодо сприяння насиченості ринку товарами та послугами, створення нових робочих місць і зменшення безробіття.
Кожен із нас знає, що започатковувати і розвивати власну справу – велика відповідальність та нелегка праця. Підприємці району взяли на себе відповідальність не лише за добробут своїх родин, але й наповнюють районний бюджет, від їх діяльності за  перше півріччя 2018 року надходження до зведеного бюджету всіх рівнів та фондів (Пенсійного, фонду зайнятості та інші) складають 170,6 млн.грн., що становить 158,0 %, до відповідного періоду 2017 року, створюють нові робочі місця, постійно надають матеріальну допомогу військовим у зоні АТО, що бережуть наші рубежі на  Сході України.  У переддень вашого професійного свята дозвольте привітати Вас з  Днем підприємця і висловити велику вдячність всім, хто своїм розумом, працелюбністю, ініціативністю забезпечує позитивні зміни у нашому районі. Бажаю вам нескінченної ділової енергії для втілення в життя нових бізнес-проектів, щоб започаткована вами справа була завжди успішною. Нехай доля завжди посміхається Вам, а партнери ніколи не підводять. Бажаю вам завжди знаходитись у потоці рівномірного поступового зростання обсягів виробництва та реалізації товарів і послуг, а також постійного збільшення доходів та прибутків. Миру, щастя, добра, здоров'я та достатку Вам і вашим сім'ям!
З повагою,
 голова Тячівської районної державної
адміністрації В. Дем’янчук
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00