Тячівщина підтримує бійців 128 -ї бригади на Сході країни (фото)

2018-09-03 16:58:45
   
  Зовсім недавно, після нетривалої відпустки, бійці легендарної Мукачівської бригади повернулись на передову.
І знову почали облаштовувати нове місце дислокації,  для чого їм, звісно, потрібні матеріальні засоби. На жаль, всього необхідного забезпечення на фронті нема, тому і звернулися військові   по допомогу до волонтерів Тячівщини.
        Як розповів очільник району Василь Дем'янчук, завдяки небайдужим мешканцям району, вже не один рік вдається допомагати нашим захисникам на сході. Сотні тонн вкрай необхідних гуманітарних вантажів та десятки одиниць техніки було відправлено на передову.
       А з бійцями 128 - ї бригади і зокрема командуванням ремонтно-відновлювального батальйону керівництво району постійно тримає зв'язок і в разі необхідності надає посильну допомогу.
        Тож і цього разу для військових було зібрано продукти харчування і питну воду, інструменти, набір коліс та інші матеріальні засоби.  Окрім того частину гуманітарної допомоги   буде роздано мирному населенню, яке опинилося у скрутному матеріальному становищі через військові дії на цій території.    
   Особлива подяка усім хто долучився  – депутата Закарпатської обласної ради: Василю Федурцьо, Федіру Яриничу, Валерію Мурзі та депутату Тячівської районної ради Івану Корнуті.  Директорам лісгоспів - Володимиру Куцину ( ДП Мокрянське ЛМГ), Михайлу Бігуну (ДП Брустурянське ЛМГ), Наталії Катреняк (ДП Тячівський лісгосп).
        А також таким приватним підприємцям як: Терезія Куцин, Іван Шобей, Михайло Підгурний, Василь Волос, Людмила Садовнікова, Михайло Лукач, Іван Лукач, Володимир Богдан, Іван Галамбіца, Михайло Рішко, Іван Шобей, Андрій Думнич, Іван Немеш, Михайло Дьордяй, Іван Стан, Ніна Бузаш, Михайло Куцина, Василь Куцина, Іван Дудла та ін.   
       Активну участь в організації поїздки також взяли вірники - євангеліські  християни-баптисти церков села Вільхівські Лази, Ганичі та Угля. Всім благодійникам - велика вдячність від керівництва Тячівської РДА. Очолив поїздку волонтер і радник голови РДА з питань АТО Віталій Богдан , разом з водієм Михайлом Проданом.
   - Дякую усім тим, хто продовжує допомагати українським військовим і своїм благодійництвом підтримує бойовий дух наших захисників на сході країни, – наголошує голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації












Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00