Голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук навідався у Тарасівську ЗОШ І-ІІІ ст. та ознайомився з умовами навчання "нової української школи"

2018-09-04 09:15:00


У понеділок, 03.09.18 р.,  голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук навідався у віддалене гірське село Тарасівку, щоб розділити з освітянами та шкільною когортою радісне і хвилююче свято - День Знань.


Очільника району привітно зустрів  у Тарасівській ЗОШ І-ІІІ ст. директор Іван Руснак, представники педагогічного та батьківського колективів.
Участь в урочистих заходах також взяли - голова Тарасівської сільради Любов Руснак, настоятель Свято - Михайлівського храму от.Віталій та настоятель Свято -Георгіївського храму от. Николай.
Відтак, до учнівської спільноти, їхніх батьків, учителів та гостей  з вітальним словом звернувся директор школи Іван Руснак.  Привітав майбутніх першокласників та випускників з святом, побажав учням сил та енергії для здобуття знань, а вчителям – натхнення в роботі.
Іван Іванович звернув особливу увагу на ті  зміни, які відбулися  у школі з прийняттям нового Закону про освіту та впровадженням "нової української школи". Подякував керівництву району, батькам та місцевим приватним підприємцям за сприяння в облаштуванні приміщення для першокласників. Відсьогодні 57 учнів в 4 просторих класах (два в присілках) здобуватимуть знання за новими умовами. Окрім того вдалося перекрити дах, частково поміняти вікна тощо. 
З привітальним словом виступив голова Тячівської районної ради Василь Дем'янчук.  Побажав учням успіхів у навчанні,  адже кожна людина у сучасному світі повинна бути освіченою, щоб мати змогу реалізувати себе у житті.   Відтак за сумлінну працю нагородив багатьох педагогів  похвальними грамотами РДА, школі вручив футбольні м'ячі, а директору цінний подарунок - іменний годинник. Очільник Тячівщини наголосив, що керівництво району й надалі робитиме все необхідне в покращенні матеріально-технічного стану як навчального закладу так і інфраструктури населеного пункту.
Також вітання зі Святом Знань виголосила голова  сільради Любов Руснак та священнослужителі місцевих храмів. Вони теж побажали вчителям натхнення у відповідальній освітянській роботі. 
Звісно, що увага в цей день була прикута до першокласників, одягнутих у вишиванки, з букетами квітів у руках.  Їм і передали старшокласники естафету знань, вручили символічні сертифікати та повели за ручки у просторі класи " нової української школи".
По закінченню урочистих заходів голова РДА Василь Дем'янчук провів зустріч з активом села та оглянув інфраструктуру населеного пункту. Наголосив, що пріоритетним завданням на сьогодні є ремонт дороги та будівництво дитячого садочка. З приводу чого вже виготовлено проектно-кошторисну документацію, проведені відповідні тендера і визначено переможців.
Тож найближчим часом у селі Тарасівка закипить робота, що стане важливим етапом позитивних змін у житті місцевих мешканців цього віддаленого населеного пункту району.
Прес-служба Тячівської райдржадміністрації.








































Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00