Василь Дем'янчук з робочим візитом навідався в село Нересницю

2018-09-04 09:36:09


03.09.18 р голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук з робочим візитом навідався в село Нересницю.

Тут провів зустріч з сільським головою Василем Гасинцем та громадським активом з питань соціального розвитку та покращення інфраструктури доріг населеного пункту.
До очільника району звернулись мешканці вулиці Івана Франка з  вимогою,  аби ремонт даної вулиці розпочався "згорі до низу", побоючись, що її не буде зроблено повністю.
Очільник району Василь Дем'янчук  запевнив, що  проектно-кошторисну документацію виготовлено на весь об'єкт , а це майже 2 км. капітального ремонту, який заплановано виконати найближчим часом. Фактично підрядником вже доставлено спецтехніку і розпочато підготовчі роботи.
До речі,  за останні роки у даному населеному пункті відремонтовано чимало вулиць за кошти районного, обласного та сільського бюджету, а також з Фонду регіонального розвитку.  Однак зробити все і одразу практично неможливо через брак коштів і великий об'єм робіт  у районі загалом.
Також Василь Дем'янчук навідався у Новоселицьку ЗОШ І-ІІІ ст, де наразі відбувається облаштування шкільного подвір'я і будівництво  майданчика зі штучним покриттям. У розмові з головою села Василем Гасинцем та директором навчального закладу Інна Гасинець очільник району наголосив щодо важливості якнайшвидшого виконання робіт і введення об'єкта в експлуатацію.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації.










Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00