У румунських присілках Малий Боуц та Великий Боуц дорожники встеляють новенький асфальт

2018-09-18 10:01:01

У понеділок 17.09.2018 р. відбулася робоча поїздка голови Тячівської райдержадміністрації Василя Дем'янчука у село Глибокий Потік за участі першого заступника голови Михайла Полажинця та голови районної ради Івана Фабриція.


На території населеного пункту керівника району зустрів сільський голова Василь Буга та районний депутат Дмитро Буга. Відтак всі разом навідались у присілки Малий Боуц та Великий Боуц, де наразі тривають роботи з оновлення центральних доріг.
Дорожники вже встелили новенький асфальт на найбільш складній ділянці шляху- підйомі, який веде до Св. Хрестовоздвиженського храму.
Як наголосив прот. Михаїл Марина, прихожани чекали на дорогу до храму не одне дисятиліття, адже з часу заснування церкви тут ніколи не було асфальту. Як і загалом в самих присілках Малий Боуц та Великий Боуц, що відносяться до Грибокопотіцької сільради.
Як розповів сільський голова Василь Буга розроблено декілька проектів, які фінансуються з державного бюджету. 170 метрів нового авсфальту вже встелено на дорозі, яка сполучає ці два присілки і десь 400 метрів на підйомі до церкви.
Загалом планується оновити відрізок більше 2 км, решту - господарським способом за кошти громади . Таким чином є сподівання, що всю дорогу, яка веде до найбільш густонаселених місць буде вкрито асфальтом, якого до речі, тут ніколи не було.
Тож актив села висловив щиру вдячність керівництву району за допомогу і сприяння, яке надається владою у вирішенні соціальних питань і зокрема ремонту доріг.
Як наголосив голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук, цьогоріч заплановано чималий об'єм робіт для покращення інфраструктури доріг району, на що виділено кошти з різних джерел фінансування.
Наразі на автошляхах району працює декілька бригад , які виконують капітальні ремонти і ліквідовують ямковість на дорогах району.
Прес-служба Тячівської райдржадміністрації.










Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00