ОРГКОМІТЕТ ВИЗНАЧИВ ОСНОВНІ НАПРЯМКИ РОБОТИ ЦЬОГОРІЧНОГО ІНВЕСТИЦІЙНОГО ФОРУМУ «ЗАКАРПАТТЯ – БІЗНЕС В ЦЕНТРІ ЄВРОПИ»

2018-09-19 09:30:27


У вівторок, 18 вересня, відбулося перше засідання організаційного комітету з проведення інвестиційного форуму «Закарпаття – бізнес в центрі Європи». Було визначено тематику та основні напрямки роботи Форуму, який традиційно збере в Ужгороді представників дипкорпусу іноземних держав, інвестиційних та бізнесових кіл, виноробних регіонів України, торгово-промислової палати, банківських установ, промисловців.
Захід проходитиме 10 жовтня 2018 року в історично-культурному комплексі «Совине гніздо». Говоритимуть учасники Форуму про розвиток виноградарства та виноробства на Закарпатті. Формат бізнес-івенту передбачає функціонування трьох панельних дискусій: «Законодавчі можливості: вирішення актуальних питань виноробної галузі», «Вино та винні дегустації: як правильно сформувати туристичний продукт на прикладі Закарпатської області», «Міжнародний досвід у виноробстві та продажах: практичні кейси».
Як повідомили у департаменті економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА, проведення Форуму дасть можливість привернути додаткову увагу європейської ділової спільноти до торговельно-економічних можливостей області та її економічно-інвестиційного потенціалу.
Зареєструватися для участі можна на сайті http://invest-forum.com.ua.
Остання зміна сторінки: 18-09-2018 16:28
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00