Тячівських рятівників привітали з професійним днем

2018-09-21 09:18:35


17 вересня в Україні відзначають День рятівника. Відтак з нагоди професійного свята привітали та відзначили працівників Тячівського РВ УДСНС в Закарпатській області.
На подвір’ї райвідділу зібрався особовий склад працівників цивільного захисту Тячівщини та міста, яких прийшла привітати місцева влада – голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук, в.о. голови районної ради Ігор Грабарь, Тячівський міський голова Іван Ковач.
–       Ваша професія увібрала у себе найвідповідальніші завдання, які націлені на рятування людських життів. Адже бувають випадки, коли ви є другими після Бога на кого сподіваються люди. Бажаю вам завжди мати належні можливості для виконання свого непростого службового обов’язку, щастя, злагоди та миру у ваших сім’ях, – відзначив міський голова Іван Ковач.         
На адресу представників найхоробрішої професії звучали теплі привітання, які були закріплені Грамотами та Подяками.
За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу цивільного захисту населення та з нагоди відзначення Дня рятівника Грамотами Тячівської міської ради нагороджено: Миколу Михалчича, Ростислава Губаля, Іштвана Чурку, Василя Кричфалушія, Миколу Попа, Василя Думнича.
Зі щирими привітаннями та службовими відзнаками з нагоди професійного свята до колег звернулися начальник Тячівського РВ УДСНС України в Закарпатській області Михайло Горбан та начальник Тячівського ДПРЧ-8 Олександр Гайдош.
На завершення урочистостей для почесних гостей організували екскурсію райвідділом, де наразі збудовано нову котельню та проведено ремонт.
Газета Тячів Іванна Фіцай










Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00