Вино смакували та колядували: у Тячеві відбулися традиційні конкурси «Вертеп-2018» та «Червене вино»

2018-01-10 09:56:37


    Вчора, 9 січня, в Тячеві на площі Поштовій, відбувся районний огляд- конкурс вертепів та колядницьких груп «Вертеп-2018», фестиваль «Червене вино» та  конкурс малюнків на різдвяну тематику.


   З вітальними словами до присутніх звернулися представники районної влади – начальник відділу культури РДА Василь Гудак, перший заступник голови Тячівської райдержадміністрації Михайло Полажинець, заступник голови Тячівської районної ради Ігор Грабар та керуюча справами виконкому Тячівської міської ради Ольга Решетар.
Ці ж посадовці увійшли до складу журі конкурсу, яке визначало найкращих виноробів та колядників. 
  - Це чудова традиція влаштовувати такі різдвяні фестивалі та конкурси, адже вони насамперед утверджують та популяризують красу народних звичаїв та традицій. – підкреслив перший заступник голови Тячівської РДА, Михайло Полажинець.
     Під час фестивалю веселили глядачів колоритні колядницькі гурти, та працівники закладів культури з різних куточків району, які привезли на свято свою продукцію.
     За участь у різдвяному дійсті учасники отримали грамоти й смачні подарунки.  Але найголовнішою нагородою для них були оплески вдячних містян
та гостей, котрі не були пасивними глядачами - смакували вином та жили різдвяним настроєм.
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації










Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00