Семінар-нарада з питань організації громадських та інших робіт тимчасового характеру в 2018 році

2018-01-22 09:33:33


18 січня в Тячівському районному центрі зайнятості відбулася семінар-нарада за участю заступника голови Тячівської державної адміністрації, Віктора Погара, голів місцевих рад та представників центру зайнятості з питань організації громадських та інших робіт тимчасового характеру в 2018 році.

Семінар нараду відкрив директор центру зайнятості Василь Кушілка. Він озвучив тему і мету проведення даного заходу, наголосивши на актуальність питання організації громадських робіт на території району.
Балінт Кікеші, начальник відділу взаємодії з роботодавцями, ознайомив присутніх з порядком організації вищевказаних робіт. Зокрема наголосив, що державна адміністрація, виконавчі комітети місцевих рад щороку відповідно до територіальних програм зайнятості населення приймають рішення щодо організації громадських робіт, визначають види робіт, перелік роботодавців, за участю яких планується організація таких робіт. Він також розповів про те, що організація і проведення громадських робіт здійснюються на договірній основі між центром зайнятості та роботодавцями на визначений строк в межах відповідного бюджетного періоду. В кінці свого виступу Балінт Кікеші ознайомив присутніх із станом ринку праці в районі і відповів на їхні запитання. 
Із заключним словом виступив заступник голови Тячівської державної адміністрації, Віктор Погар Він підкреслив важливість організації вищевказаних робіт для благоустрою територій населених пунктів та об’єктів соціальної сфери і закликав голів місцевих рад не зволікати із прийняттям відповідних рішень щодо організації громадських робіт в 2018 році.
Начальник відділу взаємодії з 
роботодавцями Тячівського РЦЗ 
Б.Б.Кікеші



















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00