На Тячівщині нагородили матерів-героїнь

2018-02-12 11:55:25
   Важко переоцінити місію матері в житті кожної людини. З раннього дитинства ми переповненні почуттям безмежної любові та подяки своїй мамі, берегині домашнього затишку, найдорожчій та найближчій людині у нашому житті.
 
Сьогодні, 12 лютого 2018 року у  Тячівській райдержадміністрації відбулось нагородження матерів-героїнь   району, яких нещодавно відзначено на державному рівні.


  Виконали приємну місію, вручили заслужені нагороди та квіти матерям-героїням,  голова райдержадміністрації  Василь Дем’янчук та голова районної  ради  Іван Фабрицій.

  Цього разу 63 жінок району отримали державні нагороди – посвідчення про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» та нагрудні знаки.
 «Мати-героїня» — жінка, яка народила та виховала до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у вихованні дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.
Вітаючи матерів-героїнь з присвоєнням почесного звання України «Мати-героїня», керівництво побажало присутнім  побільше хороших світлих днів у їхньому житті, довголіття, благополуччя, родинного тепла та радості від дітей і онуків.
Особлива увага при цьому звертається на духовні , моральні та громадські якості жінок, які представлені для нагородження почесним званням України «Мати -героїня»









Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00