На Тячівщині відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

2018-02-16 08:38:15
 

 14 лютого на Тячівщині відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.
Заходи за традицією  розпочалися з урочистої ходи центром міста до пам’ятника воїнів-інтернаціоналістів, де відбулося покладання квітів та панахида за участі воїнів-афганців, представників районної, місцевої влади.
Воїнів привітали заступник голови  Тячівської РДА Віктор Погар, голова Тячівської районної ради Іван Фабрицій, секретар Тячівської міської ради  Іван Кричфалушій, заступник районного військового комісара Костантин Варій, та голова районної спілки воїнів АТО  Василь Минзат.
  Керівники району звернулися до учасників заходу з побажаннями здоров’я та миру, відмітивши, що 29 незабутніх років віддаляє нас від того часу, коли радянські воїни покинули обпалену чужим сонцем афганську землю і повернулися до своїх матерів і сімей. Вони подякували колишнім військовослужбовцям за їхні честь, мужність та стійкість, побажали всім міцного здоров’я, сімейного благополуччя та мирного неба над їхніми головами.
П  іднесений настрій в урочистій залі створили виступи народних аматорських колективів та солістів РБК -  народного вокального тріо районного будинку культури у складі - Андріани Поп, Ірини Турчиняк, Олесі Сасин, солістки Олесі Лунгу, та побратимів - афганців Станіслава Дерена, Володимира Приймакова, Василя Гасинця. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00