Понеділкова нарада в райдержадміністрації присвячена питанням надзвичайних ситуацій, завершення навчального року та оздоровлення дітей

2018-06-11 10:29:12
   
    Сьогодні, (11.06) на черговій нараді керівників структурних підрозділів, установ та  організацій міста під керівництвом голови Тячівської райдержадміністрації Василя Дем’янчука розбиралися основні питання життєдіяльності району.

      Взяли участь в нараді – перший заступник голови Тячівської РДА Михайло Полажинець, керівник апарату Богдан Макусій, керівник Тячівської місцевої прокуратури Іван Швед та ін.
     Зокрема, начальник Тячівського районного відділу управління ДСНС в Закарпатській області Михайло Горбан проінформував присутніх щодо стану готовності об’єктів соціальної сфери до можливих надзвичайних ситуацій, про стан пожежної безпеки в районі, основні причини виникнення пожеж порівняно з 2017-2018 роками тощо.
     Про організоване завершення 2017-2018 навчального року та особливості проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти, хід підготовки до ЗНО проінформувала начальник управління освіти державної адміністрації Марія Думнич, а власне про оздоровлення дітей шкільного віку влітку 2018 розповів начальник Тячівської управління соціального захисту населення держадміністрації Василь Бонка.
     Голова райдержадміністрації Василь Дем’янчук акцентував увагу присутніх на тому, що органи влади мають координувати свою роботу у напрямку використання канікулярного часу для проведення змістовного відпочинку та покращення здоров’я якомога більшої кількості дітей.
        З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення та дано окремі доручення.
           
                                                                                                       Прес-служба Тячівської райдержадміністрації








Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00