Відбулися урочисті події до Дня медичного працівника

2018-06-14 15:52:39
 


 Професія медичного працівника заслуговує найвищої поваги, похвали та захоплення. А руки лікаря, який рятує життя пацієнта – поправу називають золотими.
   Сьогодні, 14 червня, напередодні Дня медичних працівників у Тячівському районному будинку культури відбулися святкові урочистості.
   Від імені районної державної адміністрації з професійним святом медичних працівників привітав перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Полажинець, який висловив слова подяки усім працівникам галузі охорони здоров’я за їх сумлінну та віддану працю. Після теплих слів вдячності за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у наданні медичної допомоги населенню району  та з нагоди професійного свята кращі працівники галузі були відзначені подяками голови районної державної адміністрації.
    З привітаннями виступили також голова районної ради Іван Фабрицій,  який від імені депутатського корпусу висловив щиру вдячність  за самовідданість, милосердя, доброту й щедрість душі всім лікарям, фельдшерам, медичним сестрам, молодшому медичному персоналу, всім, хто працює в лікарнях, поліклініках, амбулаторіях, фельдшерсько-акушерських пунктах, аптеках - усім, хто несе почесну вахту на сторожі здоров'я і життя громадян .  
    Після офіційної частини на медиків чекав святковий концерт, який до свята підготували працівники районного   будинку культури.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації














Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00