Тячівський міський голова Іван Ковач звернувся до народного депутата України Микола Миколайович Тищенко

2021-07-23 08:56:35
Тячівський міський голова Іван Ковач звернувся до народного депутата України Микола Миколайович Тищенко з проханням у вирішенні питання, що стосується багатьох жителів району



Мова йде про капітальний ремонт акушерсько-гінекологічного корпусу (АКГ) Тячівської районної лікарні. Народний депутат Тищенко М.М. оперативно відреагував на прохання міського голови і направив для вивчення ситуації  свого помічника -  Дмитра Богдана. Як наслідок, 22.07.2021 року, така зустріч відбулася. Під час зустрічі міський голова Іван Ковач та Дмитро Богдан відвідали лікарню, де ознайомилися з шляхами вирішення  проблеми на місці.

Результатом проведеного візиту до районної лікарні стало написання спільного листа дев’яти керівників громад 175-тисячного Тячівського району  до народного депутата Тищенко Микола Миколайович ., із проханням посприяти у фінансовій підтримці по реалізації проєкту капітального ремонту АКГ Тячівської районної лікарні. 

Згаданий лист вручено помічнику народного депутата України Дмитру Богдану з надією на його реалізацію, що дасть змогу жителям району отримувати необхідну медичну допомогу, а лікарям  -  кваліфіковано і якісно її надавати.

" Нагадую, що Тячівська районна лікарня входить у перелік лікарень для госпіталізації пацієнтів з COVID-19. Відповідає вимогам розпорядження Головного державного санітарного лікаря України, №7 від 27.03.2020 року,  та має статус опорної лікарні.
Вона була передана у власність 9 громадам Тячівщини, крім Дубівської, (так як вона не прийняла рішення виступити спів засновником).
Проект був поданий на ДФРР, зараз очікує на результат і тому було б доцільно звернути особливу увагу на охорону здоров'я. Впевнений, що безпека життя закарпатців та зокрема жителів Тячівського району у приорітеті у Миколи Миколайовича тому, розраховуємо на його підтримку" - зазначив голова Тячівської РДА Тімур Аверін.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00