Василь Дем'янчук взяв участь в засіданні колегії управління освіти і науки Тячівської РДА

2018-07-05 15:30:21
     
   Сьогодні, 5 липня в актовому залі Буштинської загальноосвітньої школа І - ІІІ ступенів відбулося  засідання колегії управління освіти Тячівської районної державної адміністрації, на якому розглянуто питання: про моніторинг виконання рішень колегій управління освіти державної адміністрації за 2017 рік та про стан організації роботи із зверненнями громадян.
     В роботі колегії взяв участь і голова Тячівської районної державної адміністрації Василь Дем’янчук, який зосередив увагу присутніх на тому, що головним результатом освітньої діяльності, в рамках реформи, має  бути нова якість освіти в усіх населених пунктах району, яка дасть можливість нашим дітям бути конкурентними на освітньому ринку. 
   В обговоренні доповідей виступили  начальник управління освіти Марія Думнич та  головний спеціаліст управління освіти Володимир Танчинець.    
    Продовжуючи роботу, члени колегії підбили підсумки рішень колегій управління освіти та охарактеризували роботу зі зверненнями громадян та обговорили ряд інших питань не менш важливих та актуальних для освітян району.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації












Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00