На Тячівщині запрацював новий асфальтний завод (ФОТО)

2018-07-12 13:30:34



   У промисловій зоні  смт Тересва ( Тячівський район), сьогодні, 12 липня, відкрили новий асфальтний завод, побудований групою компаній «SELINA grup» (Румунія), яка  є одним з найбільш важливих конкурентів на будівельному ринку.
    Участь у відкритті взяли - голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук, заступник голови Віктор Погар, в.о начальника відділу зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій, туризму та рекреаціїї державної адміністрації Діана Мойш, начальник відділу агропромислового розвитку Юрій Дан та представники компанії «Selina» та дочірнього підтриємства «ТРАМЕКО».
    Сучасне виробництво має потужність – 200 тонн асфальту на годину, який насамперед використовуватиметься для ремонту доріг району та області.
   – Завод мобільний, його за потреби можна швидко демонтувати і встановити в новому місці для ремонту доріг в іншій частині Закарпаття, – зазначили представники компанії.
    Голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук зазначає, що відкриття заводу – це нові можливості для реалізації стратегічних планів і розвиток Тячівщини у дорожній галузі.
   Запуск заводу  дає  можливість забезпечити робочими місцями працівників у Тячівському з подальшим збільшенням кількості робочих місць, пов’язаним з нарощуванням обсягів виробництва. Відтак, як зазначають представники компанії, в подальшому відбудеться стажування та обмін працівниками між Україною та Румунією. На сьогодні завод  має  високотехнологічне обладнання та важку техніку вироблену в Європі. Найголовніше, що виробництво є екологічно безпечним для населення.
    Відмітимо, що це вже 4 асфальтний завод на Тячівщині, впевнені, що відтак з відкриттям нового заводу – створяться умови здорової конкуренції та буде покращена дорожня інфраструктура району.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації




















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00