Вітаємо з перемогою!

2018-05-14 13:09:49



13 травня 2018 року в урочищі Кіреші  «Долина нарцисів» Хустського району  відбувсяХ
V обласний фестиваль «Золотий нарцис»,  в рамках проведення заходів з нагоди 100-річчя позашкільного руху в Україні та з метою подальшої реалізації Концепції екологічної освіти в Україні, пропаганди та залучення школярів до природоохоронних заходів.
У обласному фестивалі взяли участь команди з Ужгорода, Мукачева, Іршави, Виноградова і Хуста. Тячівщину представляла команда «Калинка» - члени гуртка «Юні лісівники» Тячівського райЕНЦ Грежинець Максим , Куцин Поліна, Метелешко Іван , Михальчич Тетяна , Бойчук Єлізавета - учні 9 класу Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст), яка стала переможцем фестивалю, взявши участь в  конкурсах на майданчиках «Флора рідного краю», «Чарівний світ природи», «Екотуризм». Куцин Поліна змагалася у конкурсі  юних художників, за підсумками якого зайняла ІІІ місце.  Нагороди та цінний подарунок «Ілюстровану енциклопедію про тварин»  юннатам вручив директор Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді -О.В.Геревич.
Дирекція Тячівського рай ЕНЦ висловлює подяку керівникам творчих учнівських об’єднань  - Мацола Тетяні Миколаївні, Куцин Ганні Юріївні  та керівнику делегації – Мошкіній Тетяні Федорівні, методисту Тячівського райЕНЦ за відмінну підготовку юннатів до обласного фестивалю «Золотий нарцис».




 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00