У Нижній Апші тривають роботи з покращення інфраструктури доріг

2018-05-15 11:46:27

У понеділок 14.05.18 р. голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем'янчук навідався з робочою поїздкою в село Нижня Апша.


 Тут зустрівся з сільським головою Іваном Йовдієм та його заступником Юрієм Пашку. Присутнім також був сільський голова з Глибокого Потоку  Василь Буга та представники підрядника.
Учасники зустрічі обговорили актуальні питання соціального розвитку населеного пункту, зокрема що стосується реконструкції дитячого садочку, ремонту доріг.
Як зазначив Іван Йовдій, за останні роки спільними силами влади і громади вдалося зробити чимало у плані покращення інфраструктури шляхів. Загалом дороги комунального значення у селі відремонтовані вже майже на 95 відсотків.
Буквально на днях здійснено поточний ремонт центральної вулиці. На сьогодні основне завдання  - капітальне оновлення обласної дороги загального користування обласного значення Нижня Апша - Середнє Водяне, яке з'єднає в цьому місці два райони - Тячівський і Рахівський. 
Як наголосив голова РДА Василь Дем'янчук, ця нова асфальтова дорога стане важливим поштовхом у розвитку не лише інфраструктури, а й туризму та рекреацій цієї мальовничої місцевості.
Загалом у цьому році планується відновити основні автошляхи району між населеними пунктами,  якими щоденно проїжджає великий потік автотранспорту.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації























Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00