Питання проходження в районі рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» обговорили на нараді з представниками територіальних громад району

2023-02-24 13:06:54
Питання проходження в районі рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» обговорили з представниками територіальних громад району начальник Тячівської районної військової адміністрації Тімур Аверін та заступник начальника Тячівського РВП ГУМВС в Закарпатській області Віталій Клемпота. 

Мова йшла про сприяння у належній мобілізації та залучення вмотивованих громадян до добровольчих формувань "Гвардії Наступу". Приділили також увагу організації розповсюдження інформації для населення щодо основних переваг проходження військової служби, а також розглянули ряд інших актуальних проблемних питань та шляхи їх вирішення. 

Заступник начальника поліції зазначив, що сьогодні в Україні триває національна кампанія з рекрутингу для того, щоб посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами.

"Основою підрозділів стануть люди з бойовим досвідом та високою мотивацією. Підбір проходить за кращими світовими стандартами. Це не мобілізація. Це добровільний набір. До лав новоствореного підрозділу можуть долучитися як люди без досвіду, так і чинні нацгвардійці, прикордонники та поліцейські. Важливо, що після відбору всі добровольці пройдуть відповідне навчання та підготовку", — зауважив очільник району.

Захист суверенітету країни – це обов'язок кожного! 
Тому закликаємо стати на захист справедливості та добра, в складі бойових військових частин або добровольчих формувань!

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00