Одним із прикладів ефективної співпраці бізнесу й влади є спільний проєкт зведення житла для працівників релокованих компаній

2023-08-17 14:37:03
Голова Тячівської районної військової адміністрації Тімур Аверін разом з керівництвом Закарпатської ОВА оглянули обʼєкт, де зводять помешкання для працівників релокованих підприємств

Загальна площа будівлі становить 453,9 м². Йдеться про 28 квартир. Тут використовуються якісні еко-матеріали, приміщення просторі, будинок термостійкий.

Проєкт реалізовано спільно з Тячівською громадою, ДП «Ламела» й Закарпатською ОВА в межах «Програми будівництва (придбання) житла в Закарпатській області на 2023–2026 роки».

«За співфінансування будівництва з бюджету громади, обласного бюджету, а також завдяки коштам підприємства з’явилася можливість створити гідні умови для релокованих підприємств, будувати житло для працівників, надавати нові робочі місця, збільшувати податки в бюджет, розвивати економіку та інфраструктуру району», - наголосив очільник району Тімур Аверін.

Така ініціатива дозволяє зберегти кваліфікованих спеціалістів та забезпечити безперебійний виробничий цикл.

Підтримка підприємств, створення сприятливих умов для їхнього функціонування та розвитку – основа економічного потенціалу району!

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00