На відпочинок до Угорщини із Закарпаття вирушили 440 дітей з різних регіонів країни

2023-08-21 15:55:19
Сьогодні на Закарпаття прибули пʼять потягів з 440 дітьми з Дніпропетровщини, Херсонщини, Запоріжжя, Одещини, Київщини та інших регіонів країни.

На залізничному вокзалі в Мукачеві їх зустрів голова ОВА Віктор Микита та народна депутатка Юлія Гришина. Одразу звідси діти вирушили на літній відпочинок до Угорщини, де для них підготували необхідні умови й програму перебування.

«З перших днів повномасштабної війни завдяки тісним зв’язкам з нашими партнерами в країнах ЄС і підтримці першої леді Олени Зеленської ми відправляємо школярів з прифронтових регіонів за кордон на відпочинок та оздоровлення», – зауважив очільник Закарпаття.

Віктор Микита також висловив подяку заступнику Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентському державному секретарю Левенте Модьору за підтримку в складний час.

«Тисячі щасливих дитячих облич, радість, котру не приховати, незабутні емоції та приємні спогади для маленьких і юних українців з прифронтових регіонів на все життя – саме це є нашою місією, яку ми разом повсякденно реалізовуємо», – підкреслив голова ОВА.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00